ЗА СОЛАРИУМИТЕ И КОЗМЕТИКАТА ЗА ТЕН

В солариум трябва да използвате соларна козметика, специално предназначена за този вид тен. Примерно козметика за солариум Megatan, която е от най-реморинаите и титуловани в света Формулата и съставките й са разработени специално, за да осигурят максимална защита на кожата по време на всяка сесия в тен и да ускорят и запазят ефектите на тенa. В крайна сметка, това определя качеството на тена, неговата интензивност, цвят, равномерност и издръжливост, както и здравословния, наистина красив вид на загоряла кожа.


ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЧЕСТО И РАЗУМНО СОЛАРИУМИ
Проучване показва, че достатъчно количество на витамин D носи значителни ползи за здравето при остро заболяване, а дори и скромното количество витамин D може да увеличи дълголетието.  
Дефицит на витамин D: Последици за острата грижа при възрастни и при пациенти с хронично заболяване.  
Има доказателства, че по-голямата част от хоспитализираните пациенти имат недостиг на витамин D. Недостигът на витамин D е слабо призната пандемия с доказателства за недостатъчно тестване и мониторинг на отговора на лечението при високорискови популации. Витамин D рецепторите са повсеместни в човешкото тяло и докато ендокринните ефекти на витамин D са добре познати, автокринните и паракринни ефекти на този стероиден хормон са по-малко оценени.  
Тези функции включват антимикробни и имуномодулационни ефекти като ползи за здравето на сърдечносъдовата система, автоимунни заболявания, рак и метаболизъм. Недостигът на витамин D увеличава смъртността и дори умерено количество витамин D може повишаване на дълголетието.
Най-добрият начин да набавите този витамин през зимните месеци е посещението на турбо солариум. Препоръчваме съчетанието му с лосион за солариум от sportensklad.bg, която значително намалява прествоя ви в него и подхранва и защитава кожата ви.